PIXLIP POP, ROLL-UP LED Frame
Super lichtgewicht

WELKOM “PIXLIP POP”, de eerste mobiele reclamebanner met geïntegreerde achtergrondverlichting. Het alternatief voor conventionele roll-up banners. PIXLIP POP is ideaal voor snelle en tijdelijke POS acties. Door de geïntegreerde achtergrondverlichting brengt u uw boodschap pas echt onder de aandacht.
Dankzij het eenvoudige plug-in systeem met een lichtgewicht constructie gemaakt van dun aluminium, kunnen alle componenten zonder gereedschap worden gemonteerd.
Een gedemonteerd PIXLIP POP past met gemak in uw auto, of is zelfs eenvoudig met de fiets te vervoeren. Met slechts 6 kg, is dit frame lichter dan veel producten van concurrenten zonder achtergrondverlichting.

PIXLIP POP

SPECIFICATIES & Prijs PIXLIP POP
AFMETING 85 x 200 x 7,5 cm
GEWICHT 6 kg
UV-PRINT 85x200cm, 1-zijdig UV print

 

PIXLIP POP User Manual from PIXLIP on Vimeo.

 

 

 

PIXLIP GO

LED Frame – lichtgewicht

Eerste handzame, koppelbare en kwalitatief LED frame. Dit frame neemt u makkelijk in de bijgeleverde tas mee voor uw presentatie bij de klant, beurs of shop in shop.

BRILLIANTE LED verlichting
SNELLE montage
EENVOUDIG mee te nemen
SLIM koppelbaar
TWEE zijden bedrukt

Via deze link (of de image hieronder) kunt u de folder bekijken en downloaden. Geïnteresseerd? Bel 036-5361905 en ik kom graag bij u langs om het systeem te demonstreren.