Vergroot de zichtbaarheid van producten en acties met POS-displays! Voluit heten ze point of sale displays en ze zorgen ervoor dat producten extra goed opvallen. Uiteraard profiteer je bij POS-displays ook van een snelle levering en de mogelijkheid om per stuk te bestellen.

Je kunt kiezen uit verschillende POS-displays:

  • Folderdisplay – Gebruik deze display op een balie of toonbank. De folderhouder is ideaal in combinatie met Folders, Flyers en Brochures!
  • Productdisplay voor op de vloer of een toonbank – Je kunt het product display zowel staand op de vloer als op de toonbank gebruiken om kleine producten te showen. Je hebt keuze uit een breed of een diep model.
  • Schappendisplay – Een display op de vloer met veel ruimte, dat is het schappendisplay. Kies voor een model met vier of vijf schappen. Daarnaast ruil je per seizoen of actie gemakkelijk van boodschap dankzij het verwisselbare voorbord. Dit schap display is ook te gebruiken in combinatie met een display pallet.

Licht, maar toch sterk

De POS-displays worden uitsluitend gemaakt van Beelite. Dit plaatmateriaal is licht en tegelijkertijd oersterk. Daarnaast is het 100% recyclebaar en op de witte toplaag komen de prints extra goed uit. Voor POS-displays nemen we een dikte van 10 mm als uitgangspunt. Daarnaast zijn de POS-displays gemakkelijk in elkaar te zetten. In winkels en op beurzen wil je immers zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de montage van POS-materiaal.

Compleet POS pakket

Niet alleen POS-displays zorgen voor een hoge attentiewaarde, maar ook Posters, Stoepborden en Plafondhangers trekken de aandacht. Plakkende oplossingen zijn bijvoorbeeld de Vloersticker en kleine Stickers. Hiermee heb je een compleet pakket POS-materiaal.